tekstschrijver en tenderspecialist

Ads & Strats is een bureau voor tekstschrijven, tender support en communicatieadvies. Gevestigd in Valkenswaard en actief voor aansprekende klanten in heel Nederland.“Werkt voor toonaangevende doeners en makers in de wereld van de bouw, vastgoedontwikkeling, infrastructuur, transport, techniek en innovatie.” Werkt voor (inter)nationaal toonaangevende doeners en makers in de wereld van de bouw, vastgoedontwikkeling, infrastructuur, transport, techniek en innovatie. Opdrachtgevers met een sterke gedrevenheid en spreekwoordelijke doe-mentaliteit, die snel willen schakelen en graag voortbouwen op de knowhow van een communicatiespecialist die hun wereld kent en hun taal spreekt. Iemand die complexe materie makkelijk doorgrondt en begrijpelijk kan overbrengen. Die doet wat u verwacht, maar ook positief verrast.

Meerwaarde door lange ervaring en branchespecifieke kennis

Deze specialist is Ed Schlüper, eigenaar en het gezicht van Ads & Strats. Ik bied u ruim 30 jaar kennis en ervaring als tekstschrijver/copywriter, redacteur en communicatieadviseur. Later is daar het vak van tenderspecialist bijgekomen. Naast een academisch denkraam en brede professionele ervaring breng ik waardevolle branchespecifieke knowhow in. Hoe een hoge EMVI-score te halen om een aanbesteding te winnen bijvoorbeeld. En hoe u ervoor zorgt dat uw afnemers echt geïnteresseerd raken en toehappen. Dit is de meerwaarde die Ads & Strats u biedt.

Ads & Strats werkt rechtstreeks voor eigen klanten en in opdracht van bureaus die graag gebruik maken van mijn expertise.

diensten op communicatiegebied

Tekstschrijven / copywriting

Schrijven van creatieve, glasheldere en wervende teksten voor print en internet voor reclame, public relations en voorlichting.

Tender support

Diensten op maat voor een winnende inschrijving: ontwikkelen tenderstrategie, begeleiden planschrijvers, schrijven en redigeren van teksten.

Communicatieadvies

Meedenken over en ontwikkelen van effectieve doel(groep)gerichte communicatieplannen en -strategieën.

Conceptdenken

Bedenken van opvallende en aansprekende creatieve ideeën en communicatieve uitgangspunten voor alle denkbare uitingen.

Bedrijfsjournalistiek

Schrijven van informatieve en inspirerende artikelen, reportages en interviews voor alle denkbare media.

Eindredactie

Redigeren van teksten in prettig leesbaar, begrijpelijk en goed Nederlands. Maken en bewaken van opzet en inhoud van media.